Complete news I. / 2019

22.07.2019

Čo všetko sme stihli za prvý polrok 2019?

Čo máme nové, kto k nám pribudol, čomu sme sa venovali v práci aj mimo nej vám prinášame v krátkom reporte. Dajte si pauzičku – uvarte si kávičku – začíname!

Nové tváre agentúry

Zuzka

V marci sa náš tím rozrástol o office manažérku Zuzku. Je dôkazom, že ak máš chuť pracovať a učiť sa nové veci, predchádzajúca prax nieje podmienkou. Uvíta Vás už pri vstupe k nám, prevedie Vás agentúrou, zoznámi s kolegami aj procesmi a uvarí Vám tú najlepšiu kávu na svete. Preto sa k nám oplatí prísť najmä dopoludnia (pracuje totiž 4 hodiny denne). Aj keď v agentúre má všetko pevne vo svojich rukách, na ulici sa jej radšej vyhnite – je totiž čerstvou študentkou autoškoly… :-)

Asset 1

Janka

V máji k nám pribudla ďalšia mladá, krásna, kreatívna dáma. Do našich-vašich grafík vniesla viac ženských prvkov a do kancelárií viac smiechu a zábavy. Takže, ak potrebujete grafiku plnú hravosti, alebo si jednoducho potrebujete vylepšiť náladu, pýtajte si Janku. Pri nej nuda nehrozí. Okrem grafík vylepšila aj agentúrne športové štatistiky :-)

Asset 2

Fero

Vďaka nemu sa v agentúre lepšie dýcha. Zlepšuje atmosféru, náladu, vnáša do agentúry život. Je ako závan čerstvého vzduchu, preto si ho šéfka nasťahovala priamo k sebe. Teraz je z nich nerozlučná dvojka.photo_2019-07-22_07-45-13

Complete na Profesia days 2019 v Žiline

V apríli som dostala ponuku prednášať na Profesia days v Žiline v rámci marketingovej zóny.

Akú tému zvoliť pre také rôznorodé publikum zložené z podnikateľov, majiteľov veľkých, stredných aj malých firiem, odborníkov z rôznych oblastí, marketérov, ale aj záujemcov o prácu? Po dlhšom zvažovaní sme sa rozhodli dať horúce tipy na tému Musí byť reklama drahá? Keďže z prednášky nikto neodišiel :-) naopak, po prednáške nás oslovovali ľudia z publika a prišlo nám množstvo mailov od nových klientov aj záujemcov o prácu, považujeme naše vystúpenie za úspešné.

Mission complete!

PS: Máte záujem o blogový článok na túto tému? :-)

 

Prednáška na SOŠ v Žiline

Hneď ďalší týždeň po po Profesia days 2019 nás pozvali na SOŠ Sasinkova v Žiline prednášať študentom marketingu na tému Marketing pre začínajúcich podnikateľov. Síce sa s týmito študentami vidíme často, zaujať publikum 17 – 18 ročných mladých nádejných kolegov nieje vždy ľahké. Musíme ich však pochváliť. Boli aktívni, pýtali sa, reagovali, diskutovali… A my už presne vieme, ktorých z nich by sme radi uvítali ako našich kolegov.

 

Agentúrne predsavzatie na rok 2019 – zníženie odpadu o ½

Každý rok si dávame jedno spoločné predsavzatie. V roku 2019 sme si zaumienili znížiť množstvo vyprodukovaného odpadu aspoň o polovicu – a zatiaľ sa nám to darí.

Ako sme to dosiahli?

– obedy si nosíme vo vlastných obaloch z domu – tým sme každý deň odľahčili smetný kôš od jednorazových obalov z donášky

– dokumenty a poznámky tlačíme čo najmenej, a keď už, tak jedine obojstranne

– tlačené diáre sme vymenili za elektronické, teda, okrem jednej osoby (OK, ja som ten vinník. Som stará škola, milujem klasické diáre!).

Viac o našom živote, momentálnych úletoch aj serióznych prácach nájde na našich sociálnych sieťach:

www.facebook.com/complete.reklama/
www.instagram.com/completereklama/

Marika