Prečo máme radi „malých“ klientov?

13.02.2020

Prečo máme radi „malých“ klientov?

 

Väčšina agentúr sa celoročne snaží chytiť „veľkú rybu“. Samozrejme, je úžasné pracovať na brande renomovanej značky presahujúcej hranice. Človek má pocit, že je súčasťou niečoho veľkého. Pracuje s väčším budgetom, výsledky svojej práce vidí doslova na každom kroku. Zdoláva výzvy zahraničných trhov, spolupracuje s najsilnejšími mediálnymi hráčmi… Také vzrušujúce!

Ale kto pomôže menším firmám, začínajúcim značkám?

My!

Milujeme prácu pre malé značky a začínajúce firmy.

Prečo?

 

1. Osobný kontakt

Teraz máme na mysli ten skutočne osobný kontakt. Keďže si začínajúci podnikateľ hľadá prvých partnerov vo svojom bezprostrednom okolí, zaklope vám na dvere osobne. Prvýkrát, druhý, tretí… a zakaždým, keď niečo potrebuje, alebo má nápad a práve cestu okolo, zastaví sa u vás.

Svojich klientov si usadíme, spravíme im skvelú kávu a „poradujeme“. Títo klienti nás vnímajú ako členov ich tímu. A my sa tak vnímame tiež. Sme ich vysunuté marketingové oddelenie. Aktívne si telefonujeme, kedykoľvek im odpovieme na e-mail a oni vedia, že sme tu pre nich a oni pre nás.

Adina_logo

2. Stojíme pri zrode hviezdy

Keďže sme akoby súčasťou ich tímu, intenzívne s nimi prežívame všetky ich pokroky a úspechy. Vytvoríme im logo, celú ich vizuálnu identitu, navrhneme a vytlačíme prvé vizitky, vytvoríme im web stránku a pomôžeme s popismi ich služieb… Prvý článok v novinách, na ktorý sú pozitívne ohlasy, otvorenie kamennej prevádzky a jej nadizajnovanie a označenie, to všetko sa nás osobne dotýka a ich úspech prežívame ako náš vlastný. Stojíme pri zrode ďalšej podnikateľskej hviezdy.

KompletFYZIO_vizitky

 

3. Učíme ich prvé (marketingové) kroky

Svojim klientom marketing a celý brand nielen tvoríme, ale zároveň ich aj učíme, ako na seba upriamiť pozornosť. Ako identifikovať a vyzdvihnúť svoje silné stránky. Ako vniesť do svojich fotiek a textov na sociálnych sieťach ich vlastnú jedinečnosť a dušu.

Neviete si predstaviť tú hrdosť, keď vidíme, ako naše „dieťa“ rastie. Ako sa osamostatňuje a dospelé odchádza do veľkého sveta po vlastných nohách

web

4. Vzťahy

V korporáciách je častá fluktuácia zamestnancov. Na ich marketingovom oddelení, s ktorým ste pred dvoma rokmi začali spoluprácu, dnes už možno nieje nikto z pôvodných členov tímu.

Malá firma je pre majiteľa celým svetom. Aj marketing si často rieši sám, alebo k nemu pustí svojho skalného zamestnanca, ktorý, rovnako ako on, žije značkou. Komunikácia s ním je iná, pretože mu na firme záleží celou bytosťou. Naše marketingové návrhy berie vážne. Dôveruje nám. Z mnohých našich klientov sa postupne stali naši blízki priatelia.

…..

 

Práca pre malé a začínajúce firmy vyžaduje veľkú zodpovednosť. Vybudovanie rešpektovanej značky a jej úspešné umiestnenie na trhu leží aj na vašich pleciach. Rozpočet, ktorý nám klienti zveria, je častokrát celým ich majetkom.

Či je to ľahké? Nie.

Ale presne preto svoju prácu milujeme.

Všetkým našim klientom patrí veľké ĎAKUJEME za dôveru a možnosť stáť pri ich zrode a napredovaní.

Marika