Prečo si dať reklamný polep na auto?

07.04.2017

Časy, keď sa ľudia pohybovali v najbližšom okolí, sú dávno preč. Priemerný slovenský vodič najazdí 20.000km ročne, čo je zhruba 55km denne. To znamená, že vás vidí dennodenne veľa ľudí, ktorí môžu byť potencionálni zákazníci.

Reklamné polepy na autách sa stali legitímnym prvkom marketingu. Aj v prípade, že podnikáte len lokálne a máte záujem získať lokálny trh nemôžete túto formu reklamy ignorovať.

 

polep kamionu

Vnímanie spoločnosti

Prieskum ukázal, že ľudia vnímajú oveľa serióznejšie a stabilnejšie spoločnosti s označeným vozidlom než s neoznačeným. Vzbudzuje to v nich priamo pocit profesionality a dobrého finančného zázemia, keď majú svoj vlastný vozový park.

 

 

Nízke náklady

Ako dobrý marketér sa musíte pozerať na dojem, ktorý reklamná kampaň môže vyvolať. Dobrou správou je, že môžete logo aplikovať na vozidlo za menej ako 100 €. Čo vychádza v prepočte na čas životnosti polepu a množstve zhliadnutí nepomerne lacnejšie ako  mesačné nájomné za billboardy, bannery, reklamné kampane v rádiu alebo TV. Ako náhle ste pridali logo a kontaktné informácie na vaše vozidlo, máte hotovo.

AUTO-REKLAMA MÁ NAJLEPŠIE UKAZOVATELE ODOZVY PRI VZHLIADNUTÍ. TAKZVANÉ „CALL TO ACTION“

 

doxx

 

Urobte zo svojho vozidla mobilný billboard

Väčšina značení je stacionárnych, čo obmedzuje svoj geografický dosah ako marketingový nástroj. Uvedenie loga na vozidlo zaisťuje, že vaša správa sa môže dostať všade. Ak vidia vaše auto ľudia v ulici, povedia si, že vaše služby využívajú aj ich susedia, čo vás automaticky doporučuje.

 

 

magnetPružnosť umiestnenia loga

Dnes si môžete ozdobiť takmer akúkoľvek časť vozidla so svojím logom. Taktiež Pokrytie celého vozidla pôsobí pútavo. Máte vozidlo, ktoré firma používa zriedka? Magnetická značka umožňuje zobrazenie loga, keď ju budete potrebovať a odstrániť ju, kedykoľvek chcete.

Dobrú odozvu zabezpečí pútavé grafické prevedenie. Lepšie viditeľné sú odkazy na zadnej polovici auta, zadné sklo. V súčasnosti je na trhu široké množstvo materiálov aj technológií, ktoré umožnia realizovať polep presne podľa návrhu bez obmedzení. Rôzne druhy fólií s potlačou aj bez s orezom podľa zadania a dlhou životnosťou bez zmeny farby a tvaru. Nevhodná fólia respektíve lepidlo ktoré je na nej aplikované môže poškodiť lak vášho auta.

 

 

Dôležité na záver

Realizácia polepu  je nemenej dôležitá ako samotný návrh a kvalita použitých materiálov. Odborné polepenie vie predĺžiť životnosť inštalovanej grafiky a nechať vyniknúť profesionalitu, ktorou iste disponuje aj vaša spoločnosť.

Povrch auta je potrebné poriadne očistiť, každú škárku a záhyb. Odinštalovať plastové lišty ak je to potrebné a dôsledne odmastiť poliepaný povrch. Stálosť polepu ovplyvňuje aj teplota auta a okolia pri aplikovaní. V zásade by nemala byť nižšia ako 7C -10C. Pri horúcich letných dňoch môže dôjsť k naťahovaniu fólie a deformácií grafiky, pri nízkych teplotách naopak dochádza k zlému priľnutiu fólie k povrchu.

 

 

Užite si svoju reklamu na kolesách.

 

 

Odoberajte novinky z nášho blogu

* indicates required